Våra Tjänster

städning nacka

Hemstädning Nacka

När vi utför en hemstädning så är ditt hem vår arbetsplats. Ett stort ansvar för oss – och det ansvaret tar vi på största allvar. För att du ska känna dig trygg har du noggranna rutiner för hus vi hanterar nycklar, koder och annat personligt. Alla våra medarbetare genomgår internutbildning och kan visa upp behörighetskort när vi genomför en hemstädning i Nacka. Allt för din trygghets skull.

Vi erbjuder hemstädning helt anpassad efter just dina behov. Veckovis, varannan vecka, en gång i månaden eller närhelst du önskar. Du behöver inte tillhandahålla någon utrustning, den står vi för. Vi har med oss trasor, svabbar, rengöringsmedel och annat som behövs för en hemstädning.

Hemstädning som förenklar livspusslet

Alla som är mitt uppe i karriären vet att schemat snabbt fylls på med plikter och att det kan vara svårt att få ihop livspusslet. Ska man ha tid att ägna sig åt sina fritidsintressen så blir lätt dammråttorna liggande i hörnen. Om du låter oss hjälpa dig med hemstädning så frigör du tid till så mycket annat – och du behöver inte lägga till städning på ”att göra-listan”.

Vi går igenom dina specifika behov

Så här gör du om du är intresserad av vår hemstädning. Vi börjar med att gå igenom hur dina behov ser ut när det handlar om städning. Vad ska göras, hur ofta ska det städas, vilka ytor ska tas om hand och hur lång tid kommer det att ta vid varje enskilt tillfälle?

Vi bokar in ett första städtillfälle – du kan vara på plats så att du kan se hur vi arbetar. Vid första hemstädningstillfället rekommenderar vi att vi gör en storstädning. Då kan vi underlätta framtida städningar genom att städa även de utrymmen som inte rengörs lika ofta. Det blir lättare för oss att underhållsstäda regelbundet och på det sättet hålla ditt hem rent och fräscht. En storstädning behöver man bara genomföra en eller kanske två gånger per år – hemstädningen räcker för att skapa en fräsch miljö i ditt hem.

Intresserad av vår kompetenta hemstädning i Nacka och Stockholm? Välkommen att kontakta oss så hör vi av oss så fort som möjligt.

Flyttstädning Nacka

Ska du flytta? Känns det tungt att tänka på flyttstädningen? Kontakta oss så kan vi hjälpa dig!

Att städa ur den gamla bostaden är en av de tyngsta aspekterna med varje flytt. Låter du oss ta hand om flyttstädningen så kan du ägna dig åt något betydligt roligare – att starta ett nytt liv i din nya bostad. Hör av oss till oss så kan vi lägga upp en plan som passar just dig!

Professionell flyttstädning

Vi utför professionell flyttstädning med fullt fokus på alla detaljer, inklusive fönsterputs. Vi kan skräddarsy en flyttstädning som gör att du kommer att slippa oroa dig över besiktningsanmärkningar och jobbiga och kostsamma omstädningar. Låt oss sköta din flyttstädning och du kommer att klara städbesiktningen som en dans.

När vi genomför en flyttstädning så tolereras inget slav. Vi rengör golv, lister, garderober och allt annat. I badrum och kök är vi extra noggranna och rengör kakel och vitvaror med stor noggrannhet.

Välutbildad och erfaren städpersonal

Ett väl utfört arbete är självklart i fokus för oss. Vår personal genomgår regelbundet vidareutbildningar i lokalvårdsteknik och vi genomför regelbundna inspektioner av utförda arbeten.

Vi arbetar dessutom hårt med miljöaspekten. Vi försöker minska på miljöbelastningen som städverksamheten orsakar genom att göra miljömedvetna val i alla led. När vi genomför en flyttstädning, hemstädning eller någon annan av våra städtjänster så använder vi miljömärkta och återanvändningsbara produkter i så hög utsträckning som möjligt.

Välkommen att höra av dig till ESS PLUS – städföretaget för dig som är i behov av en flyttstädning i Nacka.

Top